Guiliana-5758-2

Jouw Technisch VA

Wie ben ik?

Mijn naam is Guiliana, geboren in Helmond in de winter van 1990 en woon in het rustige Hamont-Achel.

Sinds 2021 ben ik in het avontuur van het Technisch Virtual Assistant-schap gedoken, en dat avontuur is begonnen nadat ik mijn fulltime baan als projectmanager (ICT sector) na bijna 10 jaar vaarwel heb gezegd.

En, oh ja, ik ben de trotse moeder van twee jongens en een meisje – beter bekend als de “bende van ellende”. Maar dat is nog niet alles, naast mijn drie kids heb ik ook nog een aantal harige kinderen, waaronder twee schattige Franse bulldogs.

 

 

En verder...

 

Hoe mijn leven er voor 2021 uitzag? Een achtbaanrit, tussen mijn loondienstbaan en mijn hectische privéleven.

Wat kenmerkend is aan mij? Ik stel ik hoge eisen aan mezelf. Het woord “perfectionist” hoor ik vaak, al vanaf het moment dat ik als kleuter riep: “ikke doen”. En geloof me, dat is nooit veranderd.

Vrienden en familie zeiden altijd: “Geef wat taken uit handen!” Maar dat is voor iemand zoals ik makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien omdat ik het gevoel heb dat anderen niet altijd voor de volle 100% gaan. Van mezelf weet ik dat ik pas stop als ik dat gewenste resultaat in de pocket heb.

Mijn kernwaarden zijn: eerlijkheid, rechtvaardigheid, liefde, discipline, doelgerichtheid en begrip.

Ben jij ook zo’n controlfreak als mij?

Loslaten betekent groeien

Grote kans dat jij net als mij zo’n vervelende perfectionist bent die het liefst alles controleert. Want voor mensen zoals wij  is het verdomd lastig om de touwtjes uit handen te geven. Maar diep van binnen weet je waarschijnlijk dat het je enorm zou ontlasten. En eerlijk gezegd, wie wil nou een totaal uit balans geraakte werk-privéverhouding? Been there, done that – trust me!

Misschien ben je hier op mijn website terechtgekomen omdat je voelt dat je wel wat ondersteuning kunt gebruiken, maar je bent nog op zoek naar dat juiste ‘hoe’ en ‘wat’. Laten we daar samen eens over sparren. Plan direct een vrijblijvende kennismaking in.

 

Guiliana | Enerva Virtual Assistant

Weet je wat?

 

Ik ben er om je te vertellen dat het mogelijk is om taken uit handen te geven, en ja, vertrouwen is daarbij cruciaal.

En laten we eerlijk zijn, als je hier bent, dan zijn we waarschijnlijk al op dezelfde golflengte. Grote kans dat ik die ‘ander’ ben die je zoekt. Als ondernemer begrijp ik als geen ander de wirwar van randzaken die bij het ondernemen komen kijken. Ik wil je laten zien dat samenwerken met de juiste persoon betekent dat je met een gerust hart kunt delegeren.

Stel je voor dat er iemand is die evenveel passie en toewijding in de zaak stopt als jijzelf, misschien zelfs beter. Zou dat niet een wereld van verschil maken? En die taken waar jij niet warm voor loopt, zijn voor mij waarschijnlijk het hoogtepunt van mijn dag!

Wil je meer over mij weten? Of wil je gewoon eens (online) kennismaken?

Guiliana | Enerva Virtual Assistant - personal branding shoot

Some fun facts...

01 Ik ben gek op

Afvinklijstjes ✅! Dit zal je ook wel merken als je met mij werkt.

02 ik ben een echte

Perfectionist! Soms tot ergernis van anderen 😅 

03 ik houd echt van

Konijnen🐰 ! Ik ben helemaal gek van konijnen, mijn droom is om ooit nog een konijnenopvang te beginnen.

04 ik ben best wel

Een chaoot met spullen! Digitaal ben ik ontzettend gestructureerd maar vraag me niet waar mijn sleutels, telefoon of portemonnee liggen. Die ben ik echt dagelijks kwijt. Lang leve find my Iphone 🤣

05 dit vind ik belangrijk

Humor is voor mij belangrijk. Als we niet samen kunnen lachen wordt een samenwerking niks.

06 ik kan slecht tegen

Rommel! Maar ook honger hebben, weinig slaap en onrecht.

07 Mijn tweede thuis is

Italië, en nee, ik ben niet Italiaans ondanks mijn naam 🍕.