technisch va

Ik help jou met de techniek zodat je continue kan blijven ontwikkelen en professionaliseren in de snelle digitale wereld.

laat dat technisch geneuzel maar aan mij over!

The right tools change everything!

Hieronder vind je mijn standaard diensten aanbod. Wil je graag eens samen kijken wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op of plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Guiliana | Enerva Virtual Assistant - personal branding shoot

Een complete website binnen 7 dagen voor €950,-

Websites maken en onderhouden

Het bouwen, beheren en aanpassen van een (WordPress) website kun je aan mij overlaten. Je kunt bij mij ook terecht voor troubleshooting. 

Wil jij een webshop toevoegen aan je bestaande website? Moet jouw website hoognodig geoptimaliseerd worden of is er een verhuizing nodig? Neem dan contact met me op. De prijzen voor het laten maken van een website of webshop vind je terug in mijn winkel.

Guiliana | Enerva Virtual Assistant - personal branding shoot

vanaf 2u per week

Structureren en digitaliseren

Het vastleggen, optimaliseren en automatiseren van jouw werkprocessen is helemaal mijn ding. Door middel van allerlei handige tools laat ik je zien hoe je efficiënt en overzichtelijk kan werken. Het resultaat is dat je overzicht en structuur krijgt binnen je bedrijf en alles zo veel mogelijk hebt geautomatiseerd.

Guiliana | Enerva Virtual Assistant - personal branding shoot

Ideaal met een strippenkaart

Koppelingen tussen systemen

Wil jij graag je e-mailmarketing programma koppelen aan je website voor die gratis weggever? Of misschien moet Mollie gekoppeld worden aan jouw webshop of plug & pay account? Of moeten klanten na aankoop van jouw cursus direct toegang krijgen tot Kajabi? Ik ben bekend met ontzettend veel tools en kan je dan ook helpen om deze in te stellen en te koppelen. Benieuwd met welke tools ik werk? Download dan mijn ‘Tools ABC’ hieronder!

Video is de toekomst

Youtube

Wil jij graag serieus aan de slag met je Youtube kanaal? Heb jij daarvoor een mooie banner of thumbnails nodig? Of wil je graag je Youtube kanaal goed ingericht en geoptimaliseerd hebben? Ik kan je ook helpen met het bewerken van video’s of de ondertiteling ervan. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

iets anders nodig?

Overige VA werkzaamheden

Heb jij een flinke to-do lijst en wil  jij graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan even contact met me op zodat we kunnen kijken of ik iets voor jou kan betekenen. 

En mocht ik je zelf niet kunnen helpen dan kan ik je zeker een andere VA uit mijn netwerk aanbevelen.

Mijn tarieven

Mocht je interesse hebben om met mij samen te werken dan wil je vast weten wat mijn tarieven zijn. Hieronder zie je dat ik drie manieren van samenwerken aanbied.

Spoedopdracht

180,-
per uur
  • Voor spoedklussen
  • Voorrang op overige opdrachten
  • Binnen 24u geholpen

Strippenkaart

1250,-
  • Strippenkaart voor 10 uren
  • Ideaal om mee te starten
  • 6 maanden geldig

Project

nvt
In overleg
  • Op offerte basis
  • Maatwerk mogelijk
  • Eventueel i.c.m. een team
Guiliana-5626-4

So, what makes me different?

ik ben kritisch

Ik vind het belangrijk dat van tevoren goed is nagedacht over de oplossing of de manier van werken. Het zou zonde zijn als je ergens ontzettend veel tijd en geld in steekt en het achteraf toch niet zo’n goed idee was.

Ik ben een echte perfectionist

Ik ga altijd voor het beste resultaat Ik ben een echte doorzetter en rust niet tot ik de beste oplossing voor jouw probleem heb gevonden. 

Ik heb een passie voor efficiënt werken

Ik probeer altijd om zo veel mogelijk te bereiken in zo min mogelijk tijd zonder in te leveren op de kwaliteit. Uiteindelijk willen we allemaal zo veel mogelijke (vrije) tijd overhouden voor de leuke dingen.

Zullen we een afspraak inplannen?