Guiliana-5758-2

Jouw Technisch VA

Hoi ik ben Guiliana

Het gezicht achter Enerva. Momenteel ben ik 33 jaar en woonachtig in het rustgevende Hamont-Achel. Naast VA ben ik moeder van twee jongens en een meisje (lees bende van ellende). Met een fulltime baan als projectmanager en een druk privé leven heb ik de afgelopen jaren als een sneltrein door het leven geraasd. 

Ondanks mijn enorm drukke leventje leg ik de lat erg hoog voor mezelf. Het woord perfectionist wordt me dan ook vaak om de oren geslingerd. Mijn ouders vertelden me ooit dat ik als kleuter altijd al riep ‘ikke doen’. Nou dat is denk ik nooit veranderd.

Vrienden en familie zeiden me altijd dat ik wat taken uit handen moest geven. Maar dat is voor iemand zoals mij erg lastig. Wellicht komt dit omdat ik het idee heb dat anderen er niet 100% voor gaan. Van mezelf weet ik dat ik pas stop wanneer het gewenste resultaat behaald is.

Mijn kernwaarden zijn: eerlijkheid, rechtvaardigheid, liefde, discipline, doelgerichtheid en begrip.

7

Years of Coaching Experience

150+

1:1 Coaching Clients in My Career

$3M

Client Growth After Coaching

95

Graduates of Group Coaching

Ben jij ook zo’n controlfreak als mij?

Loslaten betekent groeien

Ik begrijp dan ook dat het lastig is om als ondernemer taken uit handen te geven. Toch weet je waarschijnlijk diep van binnen wel dat het je enorm zou ontlasten. Helaas is het resultaat van alles zelf willen doen vaak een onjuiste werk/privé balans met alle gevolgen van dien. En geloof me, I’ve been there!

Misschien is dat stiekem ook wel de reden dat je op mijn website terecht bent gekomen. Je kunt wel wat ondersteuning gebruiken maar je bent nog op zoek naar het hoe en wat. Wat voor mij in ieder geval geldt is dat je pas werkzaamheden kan loslaten als er vertrouwen is in de ander. Geldt dat ook voor jou?

Ja? Oké mooi, dan denken we daar in ieder geval hetzelfde over. En laat ik nou net die ‘ander’ willen zijn. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, weet ik als geen ander wat voor randzaken er bij het ondernemen komen kijken en hoe belangrijk het is om je te kunnen focussen op je bedrijf. Ik wil ondernemers laten zien dat als je samenwerkt met de juiste persoon het wél mogelijk is om taken uit handen te geven.

Wat nou als je weet dat iemand net zo hard zijn best doet of het misschien wel beter kan dan jijzelf. Zou dat de stap niet makkelijker maken? En taken die jij niet leuk vindt om te doen vind ik waarschijnlijk helemaal geweldig!

Guiliana | Enerva Virtual Assistant - personal branding shoot

Wil je meer over mij weten? Of wil je gewoon eens (online) kennismaken?

Guiliana | Enerva Virtual Assistant - personal branding shoot

Some fun facts...

01 Ik ben gek op

Afvinklijstjes ✅! Dit zal je ook wel merken als je met mij werkt.

02 ik ben een echte

Perfectionist! Soms tot ergernis van anderen 😅 

03 ik houd echt van

Konijnen🐰 ! Ik ben helemaal gek van konijnen, mijn droom is om ooit nog een konijnenopvang te beginnen.

04 ik ben best wel

Een chaoot met spullen! Digitaal ben ik ontzettend gestructureerd maar vraag me niet waar mijn sleutels, telefoon of portemonnee liggen. Die ben ik echt dagelijks kwijt. Lang leve find my Iphone 🤣

05 dit vind ik belangrijk

Humor is voor mij belangrijk. Als we niet samen kunnen lachen wordt een samenwerking niks.

06 ik kan slecht tegen

Rommel! Maar ook honger hebben, weinig slaap en onrecht.

07 Mijn tweede thuis is

Italië, en nee, ik ben niet Italiaans ondanks mijn naam 🍕.